22 december 2011

Outsourcing in 2012 : Focus op productiviteit én kwaliteit

In de Consultancy Guide 2012 heeft Computable een inventarisatie gemaakt van de verwachte trends op het gebied van outsourcing. En natuurlijk blijft er ook volgend jaar een focus op productiviteit. De grote lijn hierbij is dat de winst vooral moet komen uit een betere aansturing van de outsourcing. De nieuwe outsourcingsdeals houden veel meer rekening met het feit dat de organisatie van de klant een behoorlijke impact kan hebben op de productiviteit van de leverancier. De afgelopen jaren hebben laten zien dat het kil managen op KPI's contraproductief kan werken.

Op het gebied van consultancy met een puur technische focus zal steeds minder behoefte zijn. Op dit terrein moeten de lokale spelers niet de concurrentie aan willen gaan met Aziatische en Oost-Europese bedrijven. Die kunnen op dat gebied betere kwaliteit leveren tegen lagere kosten. Voor advisering over de juiste sourcing strategie en voor inhoudelijke aspecten die specifiek zijn voor de Nederlandse situatie is er nog genoeg mogelijkheid om toegevoegde waarde te bieden. Voor dit soort kwaliteit is kennis van de lokale markt nog steeds heel belangrijk.

Lees het hele artikel hier.

1 opmerking:

gadaiannucci zei

Harrah's Resort Southern California - Mapyro
View Harrah's Resort 김해 출장안마 Southern 광주광역 출장마사지 California (www.caesars.com) 문경 출장안마 location, revenue, industry 여수 출장샵 and 서울특별 출장샵